21 Ocak 2019 Pazartesi

Memories of the Alhambra / 알함브라 궁전의 추억


Hyun Bin'in yeni dizi haberini okuduğum gün daha dün gibi. Zaman ne çabuk geçiyor ki dizi başladı da bitti bile.
Hyde Jkyle, Me faciasından sonra (yanlış anlaşılmasın ben sevmiştim. Eğlencelik bir diziydi fakat Kill Me Heal Me ile ayni zamanda yayınlanmış olması ve her iki dizinin temasi hemen hemen aynı olması ve diğer dizide Ji Sung'un deyim yerindeyse döktürmesi sebebiyle, Hyun Bin reytinglerde büyük hüsran yaşamıştı.) Hyun Bin'in artık ayaklarını sağlam basacağinu düsündügümden yeni dizi hakkinda bende büyük beklenti oluşturdu.
Beklentilerini karşıladı mı diye soracak olursanız, kesinlikle karsıladı derim:)
Bilindik konulardan sıyrılmış, bilindik mekânların dışında hayal/gerçek arası kaliteli bir dizi olmuş. Konusunu anlatmadan önce belirteyim belki biliyorsunuzdur fakat benim gibi oyun dünyasindan bi haber olup bilmeyenler olabilir ki dizi aynı isimli bir oyundan ilham alınarak diziye kurgulanmis.

Dizinin konusu ise; Genç bir dahi geliştirdiği oyununu büyük bir oyun firmasina satmak ister fakat bir anda ortadan kaybolur. Ortadan kaybolmadan önce oyunu satmak istediği sirketin CEO'su Yoo Jin Woo'ya (Hyun Bin) oyunu denemesi icin baglantı kurmuştur. Oyunu oynamaya başlayan Yoo Jin Woo da oyuna hayran kalır ve oynamaya başlar. Oynadikca da akilalmaz olaylar peş pese siralanir.

Dizide Hyun Bin'e Park Shin Hye eşlik ediyor. Bence etmeseydi de olurdu çünkü pasif bir karakteri vardı ya da kendisinden pek gazetmedigim icin bana oyle geldi.
Yaziyi bitirmeden evvel Cha Hyung Seok karakterinden bahsetmeden geçmeyeyim:) kim ne derse desin en üzüldügum karakterlerden biriydi. Nedenini yazmayacağim spoiler olmasin:)

Bu arada Hyun Bin'in iki filmi var bende sırada onları da izlediğimde şuracığa not edeceğim.)
Yani diyecegim o ki Hyun Bin sağlam döndü:)

Görüşmek üzere👋

1 yorum:

  1. Yine kötü sonlu bir dizi ama hyun bin için izlenir mi kesinlikle izlenir

    YanıtlaSil