3 Eylül 2019 Salı

Designated Survivor: 60 Days / 60Il, Jijungsaengjonja / 60일, 지정생존자


Haberi duyulduğundan beri heyecanla ve merakla beklediğim bir diziydi Designated Survivor: 60 Days.
Ve inanın ki beklediğime fazlasıyla değdi. Bunu sıkı bir Ji Jin Hee hayranı olduğum için söylemiyorum. Nice sevdiğim oyuncuların dizilerini yarıda bırakmışlığım var. Kim Nam Gil'in dizisini bile yarıda bıraktım. Yani sarmazsa gözünün yaşına bakmıyorum:)
Dizi konusu gereği yaşadığımız 15 Temmuz hadisesini fazlasıyla anımsatıyor. Ha bu arada dizi Amerikan yapımı Designated Survivor'ın uyarlaması. Orjinalini izlemedim o yüzden o açıdan yorum yapamayacağım ama Kore versiyonu hayli hoşuma gitti.

Konusuna da değinmeden geçmeyeyim; Devlet Başkanı konuşma yaptığı bir sirada Mecliste patlama olur ve Başkan dahil tüm kabile hayatını kaybeder Çevre Bakanı dışında. Politika ile pek tecrübesi olmayan Çevre Bakanı Park Mo Jin bir anda Başkanlık koltuğuna oturur ve ülkeyi kaostan kurtarmaya çalışır.

Dizinin etkileyici konusu haricinde muhteşem kadrosu da izlenmeye değer. Ji Jin Hee her ne kadar onu romantik dizilerde izlemeye alışik olduğumdan politik dizide izlemek ilginçti ve bir o kadar da keyifliydi. Ona eşlik eden karakterlerin de uyumu ortaya zevkle izlenecek bir dizi çıkarmış.

Eğer politik dizileri severseniz bu diziyi izleyin derim. Kesinlikle tavsiye ederim:)

Görüşmek üzere^^

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder