25 Kasım 2017 Cumartesi

~M~


Yine Gang Dong Won ve yine enteresan bir film daha... Bu adamın tarzını seviyorum cidden. Kendine has bir havası var ve bu havayı filmlerine de yansıtıyor. 


Öncelikle film klasik Kore filmlerinden çok ayrı bir noktada. Görüntüsü, müzikleri ve muazzam diyalogları ile sanatsal yönü ağır basan gayet başarılı bir film. Bu açıdan filmin özellikle yönetmenini ayakta alkışlamak gerekiyor. Filmi izlerken Çizgi Roman okuyormuş hissi veriyor insana ve onlar bunu gayet kaliteli bir şekilde başarmış.
Bunun dışında başrol oyuncular Gang Dong Won, Lee Yeon Hee ve  Kong Hyo Jin'in henüz kariyerlerinin başlarında oluşlarından toy halleri de çok sevimliydi.
Filmi o kadar kötü görüntü kalitesi ile izledim ki hatta altyazilar bile sıkıntılıydı (Allahtan Korece'yi az cok biliyoruz da sıkıntı olmuyor hehehe.) Buna rağmen puan kıramıyorum.
Bu arada bu filmdeki hikayeden esinlenilmis 4 bölümlük " Mimi" isimli bir de dizi cekilmiş. Yani film bir hayli etki yaratmış.

Uzuun lafın kısası bu filmi izleyin ama ilk baslarda biraz karisik gelebilir pes etmeyin ve sonuna kadar izleyin. Seveceksiniz^^ 

Görüşmek üzere🖐

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder